Demirçelik İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için çalışmaktayız.

Başarılar:

Saatler: 08.20 - 15.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (412) 861 2033

WEB - https://demircelikimamhatip.meb.k12.tr

Adres - KELVAN MAH. BEHCET CANTÜRK CAD. DEMIRCELIK ORTAOKULU BLOK NO 10B LİCE / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Diyarbakır iline 87 km uzaklıkta bulunan Lice ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım İlçe merkezinde bulunan okulumuzda ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. Öğrenci ulaşımı çevre köylerden servisler ile sağlanmaktadır. Diyarbakır ili ilçe otogarından Lice dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 87 km-0 km